Bécs > Ausztria - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bécs > 15 weboldal. Kategória leírása: Ausztria fővárosa, Bécs. Információk, látnivalók, Bécs története.

ausztria.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bécs kerületei
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9cs_ker%C3%BCletei

Bécsnek 23 kerülete (németül Gemeindebezirk) van. A város magja az I. kerület, míg a II. – IX. kerület Bécs külvárosait jelenti. A X. – XIX. kerületek a Gürtelen kívül helyezkednek el. A Duna-csatorna és az ún. Nagy-Duna közötti rész északi fele a XX. kerülethez, déli része (a Práterrel együtt a II. kerülethez tartozik. A Dunától balra fekvő XXI. és XXII. kerület egykori falvakból jött létre. A sort a Bécs délnyugati határán, a Duna jobb partján fekvő XXIII. kerület zárja.

Bécs kerületei
Bécs város honlapja
http://www.wien.gv.at/

Bécs (Wien) város hivatalos honlapja - Ausztria. Hírek, turizmus, információk, hivatalok, események...

Bécs város honlapja
Főbb látnivalók Bécsben
http://www.becs.nyaralunk.hu/utikonyv_fobb_latnivalok_becsben.php

•A Schönbrunni kastély •Hofburg •Belvedere •Városháza (Rathaus) •A Parlament •Palais Epstein •Császári kripta •Stephansdom •Augustinerkirche •Michaelerkirche •Zsinagóga •Prater •A Duna Torony •Aqua Terra Zoo •Bécsi Planetárium •A Ring •Mariahilfer Straße

Főbb látnivalók Bécsben
Vásárlás Bécsben
http://utazas-nyaralas.info/becs/vasarlas-becsben.html

Bécs bevásárlónegyedeinek, bevásárlóutcáinak, híres üzleteinek, áruházainak, bevásárlóközpontjainak, karácsonyi vásárainak bemutatása.

Vásárlás Bécsben
Wien.info
http://www.wien.info/hu/

Isten hozta Bécsben - Bécs várja Önt. Események, programok, látnivalók, kiállítások, turisztika, városnézés, gasztronómia Bécsben. Utazási információk, szállások, Vienna card...

Wien.info
myVienna - személyes útiterv
http://www.wien.info/myvienna

A myVienna segítségével összeállíthatja egyedi útitervét: egy személyes listát a legérdekesebb bécsi tippekkel és látnivalókkal. Egy kattintással új tippeket adhat hozzá útitervéhez. Mindenhol és bármikor hozzáférhet útitervéhez. Útitervét hozzáférhetővé teheti útitársai, barátai és családja számára. Megéri regisztrálni.

myVienna - személyes útiterv
Vásárlás: irány a Mariahilfer
http://www.origo.hu/utazas/20081001-becs-bevasarlas-vasarlas-vasarloutcak-ka ...

Vásárlás a barátnőkkel, kávézás, egy finom ebéd és egy szelet hamisítatlan Sacher torta - ugyan alig vannak már olyan márkák, amik itthon nem kaphatók, mégis érdemes kiugranunk az osztrák fővárosba egy kis shopping túrára. Mi körbejártuk a belvárosi bevásárló utcákat, megmutatjuk, mit merre találnak, hol érdemes enni-inni és nagyjából mennyibe kerül egy ilyen kiruccanás.

Vásárlás: irány a Mariahilfer
Felfedező úton Bécsben
http://www.wien.info/hu/sightseeing/tours-guides/discovery-tours

Ismerkedjenek meg a város sokféle arcával! Tárják fel titkait! Például gyalogosan idegenvezetővel, vagy akár saját kalauzzal... Egy ötlet: ha saját maguk kívánják felfedezni a várost, segítségükre lehet az általunk összeállított háromnapos program , melynek segítségével könnyedén megismerhetik Bécset.

Felfedező úton Bécsben
Advent Bécsben
http://www.adventbecsben.hu/

Hamarosan megújuló Advent Bécsben honlapunkon azon túl, hogy bemutatjuk Önöknek Bécs látnivalóit, válogathatnak utazásaink közül, szállás- és programajánlónkból és sok bécsi érdekességet kínálunk!

Advent Bécsben
Wikipédia: Bécs
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9cs

Bécs (németül Wien, franciául Vienne, angolul, olaszul Vienna, latinul Vindobona) Ausztria fővárosa és egyik szövetségi tartománya. A város Ausztria politikai, gazdasági, kulturális és szellemi központja, nemzetközi rangú kongresszusi és vásárváros, az ENSZ harmadik székhelye (New York és Genf mellett).

Wikipédia: Bécs
Az Óriáskerék
http://www.wien.info/hu/sightseeing/prater

Lehet, hogy az Orson Welles alakította „Harmadik ember“ nyomait követve jutnak el ide, lehet, hogy csupán a kilátásra kiváncsiak, amely 64,75 méter magasságból nyílik a városra? Vagy egyszerűen tisztában vannak azzal, csak az mondhatja el magáról, hogy valóban járt Bécsben, aki felült egyszer az óriáskerékre...

Az Óriáskerék
Bécs látnivalói képekben
http://becs.utazni.info/

Az Osztrák Köztársaság legnagyobb városa és fővárosa Bécs, tömérdek látnivalójával és nem túl messzi elhelyezkedése végett érthetően az egyik legkedveltebb turisztikai célpontja a magyarországi utazóknak. Ezen a blogon fellelhetőek felvételek és élménybeszámolók a legismertebb helyszínekről Schönbrunntól kezdve a közlekedési információkon át egészen a Szent István-székesegyházig minden központi nevezetesség leírásával.

Bécs látnivalói képekben
Egykori császárvárosunk, Bécs
http://www.geografia.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=73

Bécs több mint kétezer éves múltja nem tűnt el nyomtalanul, a történelmi város hangulata magával ragad. Bécs története. A 415 km²-es kiterjedésű város nyugati határunktól alig 70 km-re található. Ausztria politikai, gazdasági, kulturális és szellemi központja, nemzetközi rangú kongresszusi és vásárváros, továbbá az ENSZ egyik székhelye. Bécs a Duna két partján, ősi kereskedelmi utak találkozásánál, közel 2000 éve épült fel.

Egykori császárvárosunk, Bécs
Bécs, a zene városa
http://www.wien.info/hu/music-stage-shows/city-of-music

Üdvözöljük a világ zenei fővárosában! Több híres zeneszerző élt itt, mint bárhol másutt és a zene úgyszólván a levegőben van: itthon van itt a keringő és az operett, a musicalek „made in Vienna” szintén meghódították a nemzetközi publikumot. A város koncerttermei és színpadai mindenfajta zenét kínálnak a komolyzenétől a progresszív zenéig – egész éven át egyik fesztivál a másikat éri. Az operarajongók világsztárokkal találkozhatnak itt, a jazzbarátok pedig lüktető jazzélettel. A pop- és rock-koncertek feledhetetlen élőzenei élményekkel ajándékozzák meg a látogatókat. Az elektronikus zene a legfinomabb válfajtól a chill-outig vagy elektronikus tánczenéig számos klubban hallható.

Bécs, a zene városa
Bónusszal olcsóbb az utazás Bécsbe!
http://www.bonuszbrigad.hu/utazas/becs

Elutaznál? Szeretnél relaxálni? A Bónusz Brigád weboldalán megtekintheted az akciós bécsi utazási szolgáltatásokat. A bónusz elnyerésének titka nem más, mint hogy más utazni vágyókat is érdekelje az általad kiszemelt utazás bónuszok Bécsbe. Amint ez bekövetkezik, a bónusz minden érdeklődő számára automatikusan kiküldésre kerül. Ezt egy kuponhoz hasonlóan tudják felhasználni a kiválasztott bécsi utazás folyamán. Szóval akkor, ha épp utazni készülsz, mindenképpen vess egy pillantást a jelenlegi utazás bónuszokra Bécsben!

Bónusszal olcsóbb az utazás Bécsbe!
Hirdetések
Oldal leírása
ausztria.wyw.hu: Ausztria katalógus - ausztriai munka, állás, utazás, térkép, síelés ausztriában, Bécs, Ausztria történelme, képek, síterepek, sípálya, utazási irodák, Ausztria tartományai.
Gyűjteményünkben 357 válogatott Ausztria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 357 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 32498