Gasztronómia > Éttermek > Ausztria - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gasztronómia > Éttermek > 2 weboldal. Kategória leírása: Vendéglátóhelyek, éttermek, fogadók Ausztriában.

ausztria.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ilona Stüberl - Magyar étterem
http://www.ilonastueberl.at/

A kis, kellemes, magyar ételspecialitásokat kínáló vendéglő két percnyi sétára van a Stephansplatz-tól, egy nyugodt kis mellékutcában, Bécs szívében. A családi vállalkozás már 50 éve létezik, ezalatt szerves részévé vált a történelmi bécsi belvárosnak. Az étlapot rögtön nyolc nyelven olvashatjuk: Magyar, német, angol, francia, spanyol, olasz, japán és orosz. A családi vállalkozást 1957-ben Somlai Ilona és Mihály alapították. A hamisítatlan magyar konyhának és a jellegzetes atmoszférának köszönhetően hamar a jó ételeket kedvelő emberek találkozóhelyévé vált az "Ilona". Az éttermet 1987-ben Fodor Mária, Somlai úr nevelt lánya vette át. Azóta az ő irányítása alatt működik, természetesen hûen követve a hagyományos "Ilona-vonalat". Cím: Bräuner Strasse 2. 1010 Wien

Ilona Stüberl - Magyar étterem
Éttermek, és kávézók Bécsben
http://utazas-nyaralas.info/becs/ettermek-kavezok-becs.html

Bécs híres, kiváló, valamint elérhető árú, de jó éttermeinek, és kávézóinak bemutatása.

Éttermek, és kávézók Bécsben
Hirdetések
Oldal leírása
ausztria.wyw.hu: Ausztria katalógus - ausztriai munka, állás, utazás, térkép, síelés ausztriában, Bécs, Ausztria történelme, képek, síterepek, sípálya, utazási irodák, Ausztria tartományai.
Gyűjteményünkben 357 válogatott Ausztria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 357 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 32498