Síterepek, síelés Ausztriában > Ausztria - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Síterepek, síelés Ausztriában > 23 weboldal. Kategória leírása: Ausztria - síelés, síterepek, sípályák, síoktatás, síutak.

Tipp

Síelés, síutak
http://sieles.wyw.hu

Általános információk, Extrém síelés, Hírek a sívilágból, Hójelentés - Időjárás, Sí webkamerák, Sí-fórumok, Síbox - Tetősín - Sítartó, Sífelszerelés gyártók, Síkölcsönző - Síszervíz, Síoktatás, Síoldalak magyar nyelven, Sípálya, síelés Ausztriában, Sípálya, síelés Franciaországban, Sípálya, síelés Horvátországban, Sípálya, síelés Lengyelországban, Sípálya, síelés Magyarországon, Sípálya, síelés Olaszországban, Sípálya, síelés Romániában, Sípálya, síelés Svájcban, Sípálya, síelés Szlovákiában, Sípálya, síelés Szlovéniában, Síterepek, síelés Csehországban, Síterepek, síelés Montenegróban, Síutak, Síversenyek, Snowboard, Üzletek.

Síelés, síutak

ausztria.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
síelők.hu - Ausztria síterepei
http://www.sielok.hu/siterepek/ausztria/

Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Karintia, Salzburg, Stájerország, Tirol, Vorarlberg síterepei. Cikkek, fórum, fotók, gleccserek, hójelentés, síbérletárak, sítáborok, síutak, szállás, térkép, utazás, utazási irodák, videók...

síelők.hu - Ausztria síterepei
Téli sportok Ausztriában
http://www.austria.info/hu/mozgas-es-termeszet-telen

Csodás sípályák, hóborította hegyoldalak és síelési lehetőség egész évben a gleccsereken... Ausztria téli paradicsomában mindenki megtalálhatja a számítását. Legyen szó kezdőkről vagy profikról, a feledhetetlen téli élmények garantáltak.

Téli sportok Ausztriában
Síbérletárak
http://www.sielok.hu/siberletarak/ausztria/

Síbérletárak - Ausztria - Rendezés: ár szerint, síterepek szerint...

Síbérletárak
Síelés és termálfürdő Bad Kleinkirchheim
http://www.badkleinkirchheim.at/

Bad Kleinkirchheim kedvelt üdülőhely Ausztria déli részén, Karintiában. Itt egyedülálló kombinációban találhatja a termálfürdőket télen a sípályákkal valamint nyáron a túralehetőségekkel, azaz egész évben üdülhet. Ezt a lehetőséget a magyar vendégek egyre inkább kedvelik. Magyar vendégek számára ez az üdvözlő-honlap áttekintést nyújt Bad Kleikirchheimről és rámutat azon lehetőségekre, amelyekkel kötelezettség nélkül érdeklődhetnek a régió iránt magyarul. Ezen kívül leírást kaphatnak a Magyarországról idevezető utazási lehetőségekről.

Síelés és termálfürdő Bad Kleinkirchheim
Kedvezményes síbérletek
http://www.siberlet.com/

Kedvezményes síbérletek Ausztria számos síterepére, sípálya leírások, pályatérképek, galériák.

Kedvezményes síbérletek
Lachtal
http://www.sielok.hu/siterep/lachtal/

Stájerország leghóbiztosabb síterepeinek egyike. Magyarországról könnyen megközelíthető, ezért az első és utolsó napi sízés is beiktatható a programba. Schönberg-Lachtal parányi, 1600 méter magasan fekvő falucska a sífelvonók kiindulópontja. A sícentrum fekvése miatt igen hóbiztos, lesiklópályáinak többsége piros szintű. A sípálya gerincét egy modern 6 üléses felvonó biztosítja, amely alatt széles, jól karbantartott, folyamatosan hóágyúzott sípályák találhatók.

Lachtal
Schladming - Dachstein
http://www.sielok.hu/siterep/schladming/

A 175 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya a 93 modern felvonónak és síliftnek köszönhetően kényelmesen elérhető. A Schladming környékén elhelyezkedő 9 kisebb síterep alkotja a Schladming - Dachstein - Tauern sírégiót...

Schladming - Dachstein
Síutak
http://www.sielok.hu/siutak/orszag/ausztria/

Síutak - Ausztria - Utazási irodák ajánlatai, szállás, utazás...

Síutak
Ausztria síelés
http://www.utazas.info/sieles/ausztria

Ausztriát méltán hívják a síelés fellegvárának, közelsége, színvonalas, jól karban tartott pályái, felvonói, természeti szépsége, hangulatos kis települései, és széles körű szolgáltatásai miatt egyaránt. Alsó-Ausztria sípályáit, valamint a stájerországi és karintiai síterepeket már évtizedek óta síelők tömegei keresik fel hazánkból is, de mára már egyre népszerűbbek a távolabbi tartományok (Salzburg, Tirol, Vorarlberg) is. Ausztria ideális választás a síelés szerelemeseinek, a snowboardosoknak és az extrém sportokat kedvelőknek is, a sí centrumok sokféle szolgáltatással és változatos sípályákkal várják a családokat, csoportokat, baráti társaságokat. Irodánk kínálatában az olcsóbb pályaszállásoktól kezdve, az iskolai sítáborok számára kedvező árú diákszállások és wellness hoteleken át, egészen a hangulatos apartmanokig mindent megtalálnak a síelés szerelmesei. Több éves tapasztalatunkkal pedig mindenki számára segítünk megtalálni a legideálisabb síterepet és sí szállást.

Ausztria síelés
Gleccserek
http://www.sielok.hu/siterepek/gleccserek/palyakm/ausztria/

Gleccserek - Pálya km szerint, magasság, liftszám - Ausztria

Gleccserek
Semmering - Hirschenkogel
http://www.sielok.hu/siterep/semmering/

A semmeringi hágónál 1000 - 1360 méter között fekszik a magyarok és bécsiek körében is rendkívül népszerű síterület. Előnye, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető, hiszen közvetlenül az S6-os főútvonal mentén fekszik, hátránya, hogy adottságaihoz mérten viszonylag drága.

Semmering - Hirschenkogel
Síterep toplista
http://www.sielok.hu/siterepek/toplista/palyakm/ausztria/

Síterep toplista - Pálya km szerint, liftszám, magasság - Ausztria

Síterep toplista
Sítáborok
http://www.sielok.hu/sitaborok/orszag/ausztria/

Sítáborok - Ausztria - Ajánlatok egy helyen: síelők.hu oldalán.

Sítáborok
Bad Kleinkirchheim
http://www.sielok.hu/siterep/badkleinkirchheim/

Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben 1100 tszf. magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Igazi sídoradó összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel. Itt valóban nagybetűvel írják a hógaranciát, hiszen az állandó fehérséget 880 (!) hóágyú garantálja, melyekkel a pályarendszer 85%-át hóágyúzzák. Itt találhatók Karintia leghosszabb sípályái, melyek közt van egy versenypálya is, melyen bárki kipróbálhatja magát.

Bad Kleinkirchheim
Kaprun - Kitzsteinhorn
http://www.sielok.hu/siterep/kaprun/

A Kaprun - Kitzsteinhorn gleccser igazi szabadságot nyújt minden carvingosnak és snowboardosnak. Álomszép pályák vannak itt kék és piros nehézségi fokozatokban. A gleccserplatón kiváló gyakorlóterepeket találnak maguknak a kezdők. Profiknak és haladóknak ott van a buckapálya, vagy az időmérős versenypálya. Hódeszkásokat a gleccseren egy funpark várja mindenféle jóval, pl. washboarddal. Természetesen a szűzhavasok is megtalálják itt számításaikat. A Kitzsteinhorn gleccser egész évben nyitva áll a sízők előtt. Nyáron igazi csemege a délelőtti sízés + délután fürdés a Zell am See nyaralás kombinációja.

Kaprun - Kitzsteinhorn
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ausztria.wyw.hu: Ausztria katalógus - ausztriai munka, állás, utazás, térkép, síelés ausztriában, Bécs, Ausztria történelme, képek, síterepek, sípálya, utazási irodák, Ausztria tartományai.
Gyűjteményünkben 357 válogatott Ausztria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 357 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 32498