Top 40 legnépszerűbb link > Ausztria - wyw.hu

Szponzorált linkek
Síelés, síutak
http://sieles.wyw.hu

Általános információk, Extrém síelés, Hírek a sívilágból, Hójelentés - Időjárás, Sí webkamerák, Sí-fórumok, Síbox - Tetősín - Sítartó, Sífelszerelés gyártók, Síkölcsönző - Síszervíz, Síoktatás, Síoldalak magyar nyelven, Sípálya, síelés Ausztriában, Sípálya, síelés Franciaországban, Sípálya, síelés Horvátországban, Sípálya, síelés Lengyelországban, Sípálya, síelés Magyarországon, Sípálya, síelés Olaszországban, Sípálya, síelés Romániában, Sípálya, síelés Svájcban, Sípálya, síelés Szlovákiában, Sípálya, síelés Szlovéniában, Síterepek, síelés Csehországban, Síterepek, síelés Montenegróban, Síutak, Síversenyek, Snowboard, Üzletek.

Síelés, síutak
Ausztriai munka
http://www.ausztriaimunka.hu/

Ha szeretne gyorsan Ausztriában vagy Süd-Tirolban elhelyezkedni, úgy a legjobb helyen jár! Ön lehet a következő sikeres álláskereső akit irodánk már holnap álláshoz juttat. Eddigi tevékenységeinkett kiegészítjük egy olyan segítségnyújtással, ami a szakembereknek segít végre a sok keserves álláskeresés után, Ausztriában egy teljesen legális munkavállalást elérhetővé tenni!

Ausztriai munka
Ausztriai szállodai munkalehetőségek
http://www.neujob.hu/

Ausztriai munkalehetőségek, szállodai állások, munka Ausztriában: felszolgáló, pincér, konyhai kisegítő, mosogató, szobalány állás, szakács állások ügyintézése, teljes körű lebonyolítással!

Ausztriai szállodai munkalehetőségek
Ams
http://www.ams.or.at/

Ams - Arbeitsmarktservice Österreich. Állás, munka kínálatok.

Ams
Bécsi Magyarok
http://www.becsimagyarok.hu/

Bécsi Magyarok információs portálja. Ország bemutatása, munkavállalás, utazás, szállás, ügyintézés, oktatás, társadalombiztosítás, szórakozás, kultúra, magyar szervezetek, hírek, események.

Bécsi Magyarok
Bécsben élő magyarok - Index Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121363

Regionális közösségek - Magyarok külföldön: Bécsben élő magyarok fórum.

Bécsben élő magyarok - Index Fórum
Ausztriai munka, álláskeresés
http://www.cvprof.hu

Ausztriai munka,álláskeresés 13.000 hotelben! 250 emailből, 41 állás: felszolgáló,szakács,szobalány,konyhai kisegítő,mosogatóknak! Ausztriai munka a vendéglátásban. Hotel-Gastrojob Ausztria. Hoteljob Ausztria. Gastrojob Ausztria. Ausztriai munka a vendéglátásban: felszolgáló, szakács, szobalány, konyhai kisegítő, mosogató állások! Partnerünk a www.cvprof.hu , ahol az állások keresik fel az Álláskeresőket! Nincsen közvetítői iroda az Álláskereső és a Munkaadó között! Ön intézi saját jövőjét! Önnek írnak válaszlevelet és hívják fel telefonon az ausztriai hotelek, éttermek, gashausok, kávézók! ausztriaimunka@cvprof.hu

Ausztriai munka, álláskeresés
munkakozvetitok.com
http://www.munkakozvetitok.com/ausztriai-munka

Ausztriai munka, állások - Munkaközvetítők/ munkaerő-kölcsönzők.

munkakozvetitok.com
Careerjet, az álláskereső portál
http://www.careerjet.at

Careerjet.at egy álláskereső adatbázis Ausztriában. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia.

Careerjet, az álláskereső portál
Dolgozni Európában? – Bécs
http://www.fn.hu/munka_karrier/20040709/dolgozni_europaban_becs/

Bécs ideális helyszín a Magyarországtól elszakadni vágyóknak: közel van, mégis külföldi tapasztalatot és magasabb fizetést jelent. Az 1,6 millió lakosú város nyugodt életkörülményeket kínál. Rendezett utcái és parkjai, komolyzenei koncertjei, színházi rendezvényei és múzeumai inkább az idősebb generációk számára lehetnek vonzók.

Dolgozni Európában? – Bécs
Külföldi munka, állások külföldön, külföldi munkalehetőségek
http://kulfoldimunkak.info

Folyamatosan keresünk munkavállalókat luxus hajókra, szállodaiparba, vendéglátásba, egyéb szakmákba. Regionális irodahálózat országosan. Nyelvi képzést, igény szerint biztosítunk.

Külföldi munka, állások külföldön, külföldi munkalehetőségek
MagyarOnline.net
http://www.magyaronline.net/

A MagyarOnline.net elsősorban hozzánk, azokhoz a magyarokhoz kíván szólni, akik - szabad akaratunkból, illetve kényszer hatására kivándorolva -, egykori otthonunktól távol, diaszpórában, a Kárpát-medencén kívül élünk.

MagyarOnline.net
Magyar Nagykövetség - Bécs
http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/at/hu

A Magyar köztársaság nagykövetségének hivatalos weboldala - Ausztria - Bécs.

Magyar Nagykövetség - Bécs
Bécsi Magyar Szalon
http://www.viennahu.info/

Az Ausztriai Magyarok Internetes Tanácsadó és Információs Szolgálatának (AMITISZ) régóta dédelgetett terve valósult meg ennek az oldalnak a létrejöttével. 2008 májusában sikerült megvalósitani egy olyan weboldalt, ahol az ausztriában élő magyarok sok hasznos információt találhatnak és felvehetik egymással a kapcsolatot. Folyamatos frissitésekkel sikerült egy naprakész információs adatbázissal olvasóink rendelkezésére állni.

Bécsi Magyar Szalon
IGR
http://www.igr.at/

IGR - Jövő a határtérségben. Határon átnyúló szakszervezeti együttműködés Burgenland - Nyugat - Magyarország. Az EU által támogatott az ÖGB Burgenland és az MSZOSZ nyugat-dunántúli irodáinak határon átnyúló projektje. A projekt intézkedései által hozzájárul a burgenland – nyugat-magyarországi munkaerőpiac pozitív, integratív és súrlódásmentes alakításához, valamint célirányosan hatásos fejlődéséhez.

IGR
Időjárás Bécsben
http://www.wien.info/hu/weather

Bécs időjárása, időjárás előrejelzés a wien.info honlapján.

Időjárás Bécsben
Időjárás Osztrák Köztársaság
http://www.meteoprog.hu/hu/catalog/Austria/

Magyarország időjárása a MeteoProg hírportálon, előrejelzési térképek, meteogrammok, táblázatok segitségével van megadva, több mint 9000 városra.

Időjárás Osztrák Köztársaság
Osztrák tudósok listája
http://hu.wikipedia.org/wiki/Osztr%C3%A1k_tud%C3%B3sok_list%C3%A1ja

Tudósok, kémikusok, történészek, orvosok, filozófusok, pszichológusok...

Osztrák tudósok listája
Bécs kerületei
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9cs_ker%C3%BCletei

Bécsnek 23 kerülete (németül Gemeindebezirk) van. A város magja az I. kerület, míg a II. – IX. kerület Bécs külvárosait jelenti. A X. – XIX. kerületek a Gürtelen kívül helyezkednek el. A Duna-csatorna és az ún. Nagy-Duna közötti rész északi fele a XX. kerülethez, déli része (a Práterrel együtt a II. kerülethez tartozik. A Dunától balra fekvő XXI. és XXII. kerület egykori falvakból jött létre. A sort a Bécs délnyugati határán, a Duna jobb partján fekvő XXIII. kerület zárja.

Bécs kerületei
Burgenland
http://hu.wikipedia.org/wiki/Burgenland

Burgenland (magyarul szokás az Őrvidék, a Felsőőrvidék vagy újabban a magyarosított Várvidék elnevezés, horvátul és gradistyeiül Gradišće, szlovénül Gradiščanska, vendül Gradišče, cseh nyelven Hradsko) Ausztria Magyarországgal határos szövetségi tartománya. Székhelye Kismarton. Bár egykor Magyarországhoz tartozott, mégsincs hivatalosan elfogadott magyar elnevezése, mivel soha nem alkotott egységes közigazgatási vagy földrajzi egységet, kivéve az 1921-ben itt alapított Lajtabánságot.

Burgenland
Osztrák zeneszerzők
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Osztr%C3%A1k_zeneszerz%C5%91k

Osztrák zeneszerzők - A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

Osztrák zeneszerzők
Ausztriai Magyar Katolikus Egyházközségek
http://www.katolikus.at/ausztria/

Ausztriai Magyar Katolikus Egyházközségek weboldala.

Ausztriai Magyar Katolikus Egyházközségek
Eisenstadt - Kismarton városa
http://www.eisenstadt.at/

Eisenstadt - Kismarton város hivatalos weboldala. Kultúra, turizmus, hírek, információk a városról.

Eisenstadt - Kismarton városa
Munkavállalás információk
http://www.becsimagyarok.hu/index.php?lang=hu&menu=munkavallalas&almenu=resz ...

A Magyar Köztársaság 2004. május 1-jei EU csatlakozása után a Magyar Köztársaság állampolgáraira - ugyanúgy, mint Málta és Ciprus kivételével az összes újonnan csatlakozott ország állampolgáraira is - Ausztriában minimum két évig, maximum 2011-ig átmeneti rendelkezések vonatkoznak a nem önálló munkavállalás terén. Foglalkoztatásuk továbbra is a külföldiekre vonatkozó osztrák munkavállalási törvényben meghatározott munkavállalási engedélyhez kötött.

Munkavállalás információk
Osztrák nagykövetség
http://www.bmeia.gv.at/hu/nagykoevetseg/budapest.html

Osztrák nagykövetség hivatalos honlapja - Budapest.

Osztrák nagykövetség
Ausztria tartományai
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ausztria_tartom%C3%A1nyai

Ausztria kilenc tartományra (németül Bundesland) tagolódik, amelyek szinte külön államként funkcionálnak az Osztrák Köztársaságon belül. Minden tartománynak van saját fővárosa (Landeshauptstadt), mely egyben a tartományi parlament (Landtag) székhelye is.

Ausztria tartományai
Bécsi Magyar Iskola
http://becsimagyariskola.wordpress.com/

Iskolánk iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ezt a tanulói létszám növekedésén mérhetjük le. A 2008- 2009-es tanévben közel 150 beíratott diákunk van. Az elmúlt évhez képest ez ismét jelentős emelkedés, tavaly 139 gyermekünk volt. A folyamatosan emelkedő tendencia mutatja, hogy a Bécsben és környékén élő magyar származású családoknak továbbra is fontos, hogy gyermekeik magyar nyelvet tanuljanak és ápolják a hagyományokat. A Bécsi Magyar Iskola a magyar népcsoport délutáni ill. hétvégi iskolája és óvodája.

Bécsi Magyar Iskola
Hójelentés - Ausztria
http://www.sielok.hu/hojelentes/ausztria/

síelők.hu - Hójelentés - Ausztria: hóréteg, webkamera.

Hójelentés - Ausztria
Osztrák receptek
http://www.etelreceptek.hu/orszagok/osztrak.html

Linzertorta, Ischli fánk, Bécsi omlett, Biedermeier pecsenye, Bécsi sajtsaláta, Salzburgi galuska, Bécsi kocka, Pischinger torta, Tiroli mártás, Túrós szívecskék, Finommetélt Puding Bajor módra...

Osztrák receptek
Au pair
http://www.babaklub.com/index.php?id=12

* Életkor: 18 és 45 év között, fiúk esetében 18-30 év. * Német, Francia, Angol nyelvtudás, minimum alapfokú * Minimum 6 hónap tartózkodási idő, de a legtöbb család minimum 1 évre keres Au pair-t, vagy * Nyári Au pair: 2-3 hónap tartózkodási idő

Au pair
Arnold Schwarzenegger
http://hu.wikipedia.org/wiki/Arnold_Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger (Thal, Ausztria, 1947. július 30. – ) osztrák születésű amerikai testépítő, színész, üzletember és politikus, jelenleg az Egyesült Államok-beli Kalifornia állam 38. kormányzója. Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el sikereket, majd a filmezés felé fordult és hollywoodi akciófilmjeivel világhírűvé vált.

Arnold Schwarzenegger
freemeteo.com
http://freemeteo.com/default.asp?pid=1&la=1&cn=AT

freemeteo.com - Austria Weather - Időjárás Ausztria.

freemeteo.com
Lavina jelentés
http://www.lawinen.at/

Lavina jelentés, információk Ausztria - Lavinaveszély fokozatok, térkép.

Lavina jelentés
Ilona Stüberl - Magyar étterem
http://www.ilonastueberl.at/

A kis, kellemes, magyar ételspecialitásokat kínáló vendéglő két percnyi sétára van a Stephansplatz-tól, egy nyugodt kis mellékutcában, Bécs szívében. A családi vállalkozás már 50 éve létezik, ezalatt szerves részévé vált a történelmi bécsi belvárosnak. Az étlapot rögtön nyolc nyelven olvashatjuk: Magyar, német, angol, francia, spanyol, olasz, japán és orosz. A családi vállalkozást 1957-ben Somlai Ilona és Mihály alapították. A hamisítatlan magyar konyhának és a jellegzetes atmoszférának köszönhetően hamar a jó ételeket kedvelő emberek találkozóhelyévé vált az "Ilona". Az éttermet 1987-ben Fodor Mária, Somlai úr nevelt lánya vette át. Azóta az ő irányítása alatt működik, természetesen hûen követve a hagyományos "Ilona-vonalat". Cím: Bräuner Strasse 2. 1010 Wien

Ilona Stüberl - Magyar étterem
Schönbrunni kastély
http://www.schoenbrunn.at/

Magyar nyelven olvashatja a Schönbrunni kastély megtekintésével kapcsolatos fontosabb információkat. A schönbrunni kastély egy barokk stílusú császári rezidencia Bécs Hietzing nevű kerületében. Ez Ausztria egyik legismertebb műemléke és turisztikai látványossága.

Schönbrunni kastély
Bécs város honlapja
http://www.wien.gv.at/

Bécs (Wien) város hivatalos honlapja - Ausztria. Hírek, turizmus, információk, hivatalok, események...

Bécs város honlapja
Sisi - Erzsébet magyar királyné
http://hu.wikipedia.org/wiki/Erzs%C3%A9bet_kir%C3%A1lyn%C3%A9

Erzsébet Amália Eugénia, gyakori becenevén Sisi (München, 1837. december 24. – Genf, 1898. szeptember 10.) osztrák császárné, magyar királyné, Ferenc József felesége volt. Kora egyik legszebb asszonyányk tartották. Egyéniségének és a magyarok iránt érzett szeretetének köszönhetően máig az egyik legnépszerűbb történelmi személy Magyarországon.

Sisi - Erzsébet magyar királyné
Ausztriai nyaralás - képes élménybeszámoló
http://www.terkepkalauz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1267&It ...

Ha nyaralásról van szó általában a tengerpart - legyen az horvát, görög, spanyol, olasz - jut eszünkbe, no meg a Balaton, esetleg feszített tempójú városnézés, pénznyelő egzotikum. Persze ennél sokkal árnyaltabb a kép, de kevesen tudják, hogy tőlünk néhány száz kilométerre a "sógoroknál" hihetetlen élményekben lehet része az aktív pihenést keresőknek.

Ausztriai nyaralás - képes élménybeszámoló
Semmeringi vasút
http://hu.wikipedia.org/wiki/Semmeringi_vas%C3%BAt

A semmeringi vasút Ausztriában Felső-Ausztria és Stájerország tartományi határán található, Gloggnitz és Mürzzuschlag között. A vasútszakasz szerves része az osztrák Déli Vasútnak. A Semmering-hágó térségében halad, igen nehéz terepviszonyok és jelentős szintkülönbségek legyőzésével. A hegyvidék domborzati nehézségei miatt ez a szakasz csak később kötötte össze a már működő két vasútszakaszt, ezzel fontos személy- és áruszállítási lehetőséget teremtett a Bécsi Medence és az ország déli területei, illetve Trieszt adriai kikötő között.

Semmeringi vasút
Land: Tirol
http://www.tirol.gv.at/

Ausztria - Tirol hivatalos weboldala. Hírek, információk, turizmus a régióból.

Land: Tirol
Wolfgang Amadeus Mozart
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Amadeus_Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart (teljes nevén Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophillus Amadeus Mozart) (Salzburg, 1756. január 27. – Bécs, 1791. december 5.) osztrák muzsikus, zeneszerző, a bécsi klasszikusok egyik vezéralakja, az európai komolyzene történetének egyik legnagyobb alkotója, az egyik legjátszottabb és legismertebb szerző, aki szinte minden műfajban alkotott a (kamarazenétől a szimfóniákon és versenyműveken át egészen az egyházi zenéig, ill. az operákig).

Wolfgang Amadeus Mozart
Hirdetések
Oldal leírása
ausztria.wyw.hu: Ausztria katalógus - ausztriai munka, állás, utazás, térkép, síelés ausztriában, Bécs, Ausztria történelme, képek, síterepek, sípálya, utazási irodák, Ausztria tartományai.
Gyűjteményünkben 357 válogatott Ausztria témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 357 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 32625